Finansiera din drömbil med “smarta” lån

drömbilDe flesta av oss har en bil som vi suktar efter. En bil som vi skulle köpa om turen var på vår sida och lotten vi spelade på gav miljonvinst. Att kunna köpa sin drömbil är inte omöjligt och behöver inte ödelägga ditt bankkonto. Det är lätt att klia sig i huvudet och bli tokig på att pengarna aldrig växer eller ökar i den takt man vill. Varför gå runt och vänta på t.ex. att din trisslott ska ge utdelning? Ta saken i egna händer och låna pengar på Zmarta för att på ett smart sätt kunna finansiera köpet av din drömbil.

Ha bilen som säkerhet

Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av lån man ska ta när man har bestämt sig för att följa sina drömmar. I dagens samhälle finns det en hel del olika långivare och typer av lån med olika räntor och återbetalningstid. Det är lätt att bli matt och ge upp när man skrollar igenom alternativen i jakten på det perfekta lånet. Med Zmarta billån får du inte endast förslag på det bästa lånet för just dig utan kan även välja att ha bilen som säkerhet för lånet. Bilen måste då vara ny samt köpt hos en bilförsäljare för att man ska kunna få denna möjlighet.

Enkelt att söka lån

Har du ont om tid? Jobbar mycket och inte riktigt har ork med att sitta i möten med banker? Med endast ett klick kan du enkelt skicka iväg din låneansökan till Zmarta för att påbörja din resa mot drömbilen. När ansökan är mottagen och kreditupplysningen är gjord så kontaktar Zmarta sina långivare och jobbar för att hitta bästa möjliga lån till dig. Det enda du behöver göra som lånansökare är att välja ut ett lån som passar dig av de alternativ som ges och några dagar efter eller direkt så har du pengarna på kontot och kan förverka din dröm.