Världens mest exklusiva bilar

Porche 911Har du alltid drömt om att glida fram i en bil som får huvuden att vända på sig? En snygg och exklusiv bil kan förhöja vardagslyxen markant och göra att du tar dig ut på vägarna oftare. Hur mycket kostar då en sådan bil och vilka hör till den absoluta toppen? Vi har självklart svaren på alla dina frågor. Läs mer för att ta reda på vilka bilar som är värda att ta en närmare titt på och hur mycket du kommer behöva betala för att ha en i ditt liv.

Låna pengar till din drömbil

När det kommer till fina bilar är det oftast plånboken som sätter stopp för ens planer. Varför inte låna pengar till din drömbil och betala av den? Det är ett snabbt och enkelt sätt att se till att dina drömmar uppfylls. Det finns dock några bilar som du kommer behöva låna mycket pengar för att få kalla din egen. Vad sägs om en Jaguar XKR 75, den exklusiva bilen som släpptes i samband med att bilmärket fyllde 75 år? För att ytterligare hedra årsdagen såg dem också till att endast göra 75 stycken – Exklusiv är bara förnamnet.

Miljonbelopp för lyxbilar

Har du 3,9 miljoner dollar över? Då är det bara att skriva en check och sätta dig i framsätet på en Lamborghini Veneno. Det finns endast tre Lamborghini Venenos i hela världen och under huven på denna skönhet finns teknologi som endast de rikaste i världen kan njuta av. Den här futuristiska bilen kan gå från 0 till 62 km/h på endast 2,8 sekunder och detta tack vare dess 552kW 6.5-liters V12 motor. Den är dock långt ifrån älskad och många anser den att vara den fulaste bilen som någonsin producerats av det italienska bilmärket.

Image credits: Eddy Clio